Het Twentse land
Camping 'Erve Beernink' ligt in Overdinkel, Gemeente Losser in Noord-Oost Twente. Een mooie plek in een bosrijke omgeving. Vanaf onze camping wandelt of fietst u zo het bos in.

Een vakantie in Noord Oost Twente geeft je een warm gevoel. Beleef de unieke parels van Twente… en ontdek wat onze streek u allemaal te bieden heeft. Stroop je mouwen op en ga er actief op uit of geef in alle rust je ogen de kost. In Twente is het hele jaar door altijd veel te zien en te doen. Van lekker winkelen, in bijvoorbeeld Enschede of Oldenzaal, tot actief zijn in de natuur. Uiteraard kunt u ook een educatief bezoek brengen aan bijvoorbeeld een museum. Daarnaast heeft onze omgeving een keur aan gezellige restaurantjes, knusse bistrootjes en verrassende terrasjes waar je gezellig een hapje kunt eten of wat kunt drinken. Een uitgelezen mogelijkheid om in alle rust lekker bij te kletsen. Ook zijn er altijd wel gezellige evenementen in de regio Twente. Een bezoek aan één van de historische stadjes en dorpjes in Twente zal een ware beleving zijn! Verken Twente op de fiets, te voet of te paard. Twente moet je zelf ervaren.

KORTOM: GENOEG ACTITVITEITEN VOOR ZOWEL JONG ALS OUD!
 

Over de grens
Over de grens is er ook van alles te beleven. Op steenworp afstand van onze camping ligt een drielandenpunt. Op dit punt komen Nederland, Noordrijn-Wesfalen en Niedersaksen bij elkaar.

Een omliggende plaats in Duitsland is bijvoorbeeld Gronau. Hier kunt u zoal een bezoek brengen aan het Pop und Rockmuseum. Andere plaatsen in Noordrijn-Westfalen zijn Ahaus, Legden of Ochtrup. In Ochtrup is een groot outletcentrum gevestigd waar u tegen een gereduceerd tarief onder andere merkkleding kunt kopen.

Duitsland staat in zijn algemeenheid natuurlijk bekend om zijn goede restaurants en culinaire hoogstandjes. Wilt u eten en genieten van het mooie wijdse uitzicht over de DreiländerSee? Dan kunt u zich tegoed doen aan een heerlijke maaltijd bij Restaurant Seeblick. Seeblick beschikt over een prachtige kaart met allerlei Duitse gerechten.

Wilt u daarentegen tijdens uw vakantie in Twente genieten van een orientaals restaurant? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan Mongolisch Restaurant Guang Feng of Oriental Gourmet. Twee fantastische restaurants in Gronau waar u voor een bijzonder gunstige prijs kunt eten en drinken.

Ook in Niedersaksen is er van alles te beleven. Denk bijvoorbeeld maar eens aan dé toeristische attractie in onze omgeving; de Burcht van Bentheim. Hier waant u zich even terug in de Middeleeuwen. Het kasteel is nog volledig authentiek evenals Bad Bentheim zelf met haar geweldige terrasjes van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht.

GENIETEN IN DE SCHATKAMER VAN TWENTE

© Copyright Camping Erve Beernink 2021. Ontwerp: Jos Hovestad dtp- en creatiestudio