Ontdek Twente en omgeving

Ontdek het prachtige Noord-Oost Twente vanaf SVR Camping ‘Erve Beernink.’ Hier, te midden van bossen, wachten unieke Twentse ervaringen op je. Van winkelen in steden als Enschede en Oldenzaal tot rustig genieten in de natuur. Musea en gezellige eetgelegenheden zijn er in overvloed. Vergeet ook niet de lokale evenementen en historische stadjes te verkennen. Twente biedt avontuur te voet, per fiets of te paard. Kom en ervaar Twente zelf!

Tips voor uitjes en meer in Twente en omgeving

In de omgeving van onze minicamping is er van alles te beleven! We hebben een aantal uitjes voor je op een rijtje gezet. 

Toeristische informatie/Boodschappen doen in Overdinkel, Losser

VVV Tourist info De Lutte-Losser-Overdinkel

PLUS Bellers Overdinkel

Slagerij Hogebrink Losser

Uitjes met kinderen

Zwembad Brilmansdennen

Zwembad Bardel

LAGA-terrein Gronau (D)

Restaurant en speeltuin Dijk59

Ballorig Enschede

KidsCity Borne

Avontuurlijke uitjes

Forelvisvijvers Losser

Avatarz klimbos Oldenzaal

Adventure King De Lutte

Musea

Steenfabriek De Werklust Losser

Klompenmakerij Koop De Lutte

Natura Docet Denekamp

Twentse Welle Enschede

Rijksmuseum Enschede

Techniek-museum Heim Hengelo

Ontdek onze SVR Camping aan de Duitse grens!

Net over de grens wachten avonturen. Een drielandenpunt nabij onze camping verbindt Nederland, Noordrijn-Westfalen en Niedersachsen. Gronau in Duitsland biedt het Pop und Rockmuseum en een outletcentrum voor shopliefhebbers. Duitsland staat bekend om heerlijke restaurants, zoals Restaurant Seeblick met uitzicht op DreiländerSee.

Voor liefhebbers van de oosterse keuken zijn er opties zoals Mongolisch Restaurant Guang Feng en Oriental Gourmet in Gronau. In Niedersachsen biedt de historische Burcht van Bentheim een reis terug in de tijd, compleet met Middeleeuws kasteel en sfeervolle terrasjes in Bad Bentheim, waar je van het uitzicht kunt genieten.