Kom kamperen op onze SVR camping in Twente! De plek om te kamperen bij de boer 

“Kamperen bij de boer” betekent bij ons: profiteren van alle gemakken en genieten van de gezonde buitenlucht!

De Twentse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan garant voor een aangenaam verblijf op onze camping. Al onze kampeerplekken zijn geschikt voor campers, tenten of caravans en bevinden zich op een prachtig gemaaid grasveld. Elke plek is voorzien van 6 Ampère stroom. Er is een aparte parkeerplaats op ons terrein voor auto’s, en honden zijn welkom op onze camping, zolang ze aangelijnd zijn. 

Kamperen voor alleenstaanden

Voor iedereen is er plek!

Kamperen met kleine kinderen

Samen de natuur ontdekken

Kamperen voor senioren

Geniet van de rust en het landschap

Kamperen met een groep!  

Met familie, vrienden of collega’s

Camping Erve Beernink: even voorstellen

Minicamping Erve Beernink:  waar gastvrijheid, geschiedenis en natuur samenkomen. Wij zijn Johan en Annette Nijlant, en samen met onze twee zoons, Geert en Niels, en onze schoondochter Kirsten, beheren we met veel plezier deze unieke camping en vleesveeboerderij in het prachtige Overdinkel.

De naam ‘Erve Beernink’ verwijst naar onze monumentale boerderij, die haar oorsprong vindt in het jaar 1644. In 1902 werd deze historische boerderij overgenomen door de gebroeders Nijlant, toen met slechts acht koeien, één vaars en twee paarden.

In 1975 namen Johan en Annette de boerderij op zich, met een diepgewortelde liefde voor het land en de tradities. Het idee om een camping te beginnen begon in 1999 te broeien, en na ongeveer een jaar van bouwen mochten we in 2000 onze eerste gasten verwelkomen.
Nu, vele jaren later, doen we dit nog steeds met dezelfde passie als toen! We heten je graag welkom op boerencamping Erve Beernink!

Onze faciliteiten

Met onze Twentse gastvrijheid willen we jouw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Daarom hebben wij op onze camping verschillende faciliteiten beschikbaar. 

6 Ampère elektra aansluitingen

Draadloos internet (WiFi)

Gezamenlijke ruimte (bij slecht weer!)

Overdekte fietsenstalling 

Oplaadpunten voor elektrische fietsen

Ruime parkeerplaatsen op ons erf voor de auto’s

Drie toiletten

Een urinoir

Twee douches

Twee wastafels

Twee afwasplaatsen

Stortbak chemisch toilet

Centrifuge

Onze wastafels en afwasplaatsen zijn vanzelfsprekend voorzien van warm en koud water, en het gebruik van warm water brengt geen extra kosten met zich mee. 

Ontdek de omgeving: van boodschappen tot belevenissen

Je boodschappen haal je tijdens de vakantie in de nabijgelegen plaatsen Overdinkel en Losser. Daar vind je niet alleen een lokale bakker en slager, maar ook verschillende supermarkten en zelfs een klein winkelcentrum. Wil je echt een dagje uit? Dan is er in Twente altijd genoeg te beleven!

 

Ontdek de omgeving